سفارش تبلیغ
صبا ویژن

راهنمای جهیزیه


 

-آیا حتما باید جهیزیه را به صورت یک جا و کامل خریداری کرد؟

پاسخ کاملا روشن است. خیر. شما از زمانی که نامزد می کنید تا روز عروسی به طور میانگین یک سال فرصت دارید. در این برهه ی زمانی، می توانید با حوصله و دقت وسایل مورد نیاز خودتان را خریداری کنید. بسیاری از بانوان ایرانی، از زمانی که دختران شان به سن ازدواج می رسند؛ کم کم شروع به خرید خرده ریزهای جهزیه اش می کنند. چنین خریدهایی اگر عقلانی انجام شود، می تواند در هنگام ازدواج و خرید جهیزیه بسیار کار راه انداز باشد. چرا که سرعت عمل شما را افزایش داده و هزینه هایتان را کاهش می دهد.

-آیا حتما باید لوازم آشپزخانه را از مارک های خارجی تهیه کرد؟

هیچ محدودیتی برای خرید شما وجود ندارد. در اینکه مارک های خارجی، با کیفیت و با دوام هستند تردیدی وجود ندارد. اما دلیل نمی شود کالاهای ایرانی را به صورت کلی محکوم به بی کیفیتی کنیم. در بین برند های ایرانی هم کالاهای خوبی وجود دارد که با کمی تحقیق می توان با خیالی راحت از آن کالاها خریداری کرد.

-سرویس های چینی باید چند نفره تهیه شوند؟

در حالت کلی برای هیچ کدام از لوازم جهیزیه باید و اجباری وجود ندارد. نکته ی بارز در خرید جهیزیه سلیقه و باور خود شماست. اما در حالت کلی سرویس های چینی معمولا 12 نفره خریداری می شوند. بعضی افراد دوست دارد ظروف دم دستی از ظروف مهمان جدا باشد؛ که برای این مورد دو راه پیش رو دارند، یا یک سرویس جداگانه ی چینی یا آرکوپال برای دم دست خریداری کنند، یا ظروف چینی را 18 نفره خرید کنند تا خیال شان تا چند سال از بابت مهمانی ها راحت باشد.

کدام وسایل برای جهیزیه ضرورت کمتری دارند؟

عموما توصیه می شود که وسایل کم کاربرد، تزئینی و لوکس برای جهیزیه خریداری نشود. چرا که به عنوان شهروندان یک جامعه ی اسلامی و متمدن باید داعیه ی ساده زیستی و دوری از چشم و هم چشمی ها را داشته باشیم. برای ترویج فرهنگ حسنه ی ازدواج آسان باید پیش گام باشیم. پس برای نیل به این هدف، بهتر است تا حد ممکن از ریخت و پاش های اضافه خودداری کنیم.
وسایل برقی کم کاربرد که سال ها در کابینت های آشپزخانه خاک خواهند خورد، وسایل تزئینی که شما تنها دردسر گردگیری شان را بر عهده خواهید داشت، وسایل لوکس و گران بها، از جمله وسایل غیر ضروری در خرید جهیزیه به شمار می روند. به طور کلی سعی کنید وسایلی را که مادرهایتان در زندگی های چندین ساله، نیازشان را حس نکرده اند، خریداری نکنید.


توصیه ی پایانی:

در اینکه جنس ایرانی بخریم یا خارجی، توصیه ی اصلی ما خرید جنس خوب و با کیفیت است. به عنوان مثال وقتی در صنعت چینی و کریستال، جنس های خوب ایرانی در اختیار ماست که هم کیفیت بالایی دارند و هم قیمت مناسبی، لزومی ندارد که به سراغ جنس های وارداتی برویم. حمایت از کالای ایرانی حمایت از کارگر و صنعت ایرانی است. اگر از تولید ملی حمایت شود بی شک کیفیت و خدمات این محصولات هم افزایش خواهد یافت. در صنعت فرش دست بافت، استیل و همین طور مبلمان، اجناس ایرانی هم پای اجناس خارجی رقابت کرده و محصولات با کیفیتی عرضه می کنند.
امیدواریم با دیدی باز و قلبی پر امید اقدام به خرید جهیزیه ی عروسی تان بکنید و زندگی شاد و سالمی داشته باشید.